EIPS Testhouse

Testen heeft een belangrijke plaats in het ontwikkelen en onderhouden van software. EIPS heeft haar kennis en jarenlange ervaring op testgebied gebundeld als specifieke competentie, als EIPS Testhouse. In de afgelopen jaren is in verschillende testprojecten bewezen dat onze aanpak leidt tot kostenbesparing, versnelling en kwaliteitsverbetering. De basis voor de testcompetentie van EIPS wordt gevormd door:

1. Professionele testmedewerkers

Testen is een vak binnen ICT. EIPS biedt testers met gedegen opleiding en ervaring. EIPS heeft de beschikking over medewerkers, die er voor kiezen om als professioneel tester in het testwerkveld werkzaam te zijn. Dit levert specialisten met een ruime ervaring op het gebied van softwaretesten. 

2. Praktijkgerichte testmethode: XT Testen vergt net als elke andere ICT discipline een goede methode van werken. EIPS heeft een eigen testmethode ontwikkeld. Deze XT-methode onderscheidt zich door het evenwicht tussen structuur en praktijktoepassing. Dit maakt de methode extreem goed toepasbaar in allerlei situaties waarin sprake is van hoge tijdsdruk, weinig specificaties, weinig tijd etc. Daarbij worden ook de algemeen gangbare testmethoden of de specifieke testmethode van een opdrachtgever ondersteund.

3. Opzet en besturen van testtrajecten en andere testdiensten

Bij testen is een strakke besturing bij uitstek van belang. EIPS hanteert voor het management van projecten een vast besturingsmodel, dat is gebaseerd op een fabrieksmatige werkwijze en ervaring in grote projecten. Op basis van dit Factory Model is ook het managen van testprocessen ingevuld.

4. Gebruik van ervaringscijfers en metrieken

Om goede afspraken te kunnen maken en goed te kunnen sturen op het gewenste resultaat zijn metrieken en cijfers onontbeerlijk. In onze testmethode is het systematisch verzamelen en toepassen van ervaring uit testprojecten geïntegreerd.

EIPS TESTHOUSE 

Testen houdt voor EIPS Testhouse in: niet alleen adviseren maar vooral ook praktisch meewerken en waar mogelijk verantwoordelijkheid nemen. Wij volstaan niet met u te vertellen hoe u zou moeten testen. Wij voeren graag samen met u het testwerk ook daadwerkelijk uit. Hiervoor hebben we een aantal zeer praktische aanbiedingsvormen.

Recente reacties
februari 2019
M D W D V Z Z
 «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
LoginSwitch to our mobile site